Nosaltres

Si vols sentir-te com a casa durant les vacances, l'Hotel Miami és la millor opció a Calella. Situat a menys de 10 minuts caminant fins el trencar de les ones del Mediterrani, trobaràs en nosaltres un hotel històric i familiar de la comarca del Maresme. La zona comercial, restaurants i oci, l'estació de tren, la Fàbrica Llobet i el Parc Dalmau, etc. es troben a una agradable distància del nostre establiment.

A l'Hotel Miami podràs gaudir en parella, família o amics, d’una experiència que no et deixarà indiferent. Les nostres habitacions són senzilles i còmodes, recent i parcialment reformades.

La nostra piscina i espais exteriors, les àmplies zones comuns i com no, el nostre servei de snak-bar i restaurant estil bufet. Aquest, t’ofereix una àmplia oferta de plats locals i internacionals, així com diferents règims d’àpats (esmorzar, dinar i sopar) perquè puguis escollir l'opció que més s'ajusti a la teva idea de vacances.

El compromís amb el client és bàsic en la nostra forma d'entendre el servei que prestem. Entre tots vetllarem per la teva comoditat i relax, perquè la teva estada sigui el més agradable possible, i l'experiència a l'Hotel Miami superi qualsevol expectativa.


Benvinguts al Miami